Hubungi Kami       

8 Syawal 1441 H

Corona oh Corona

corona-oh-corona.jpg

Corona aduh corona 
Panyakit asal ti China
Nyebar ka Indonesia
Ngariweuhkeun kabeh jalma

Sasalaman oge ulah
Komo sholat berjamaah
Jum'atan oge di imah
Sabab sieun gering parah

Eling-eling jalma-jalma
Ulah sieun ku corona
Maot mah enggeus ajalna
Ti gusti Allah ta'ala

Ari waspadamah kajeun
Asal ulah leluewiheun
Komo nepi ka ninggalkeun
Kana kawajiban anjeun

#BogorSiagaCovid19
#bogorberlari
#pemerintahkotabogor
#diskominfokotabogor
#smartcitykotabogor
#LaguCorona
#SundaCorona

Editor : Diskominfo Kota Bogor

Share On : Twitter Facebook Google+
Boklet Terbaru

Survey Kepuasan Masyarakat

Profile DISKOMINFOSTANDI

Info SMARTCITY 2018

News On Kominfo